L’ESTABLIMENT

Un restaurant on les vistes i el menjar autòcton de L’Albufera de València s'ajunten per a oferir-te una experiència única, Et vens a gaudir-la? 

CONEIX-NOS 

LA NOSTRA HISTÒRIA 

El Restaurant L’Establiment va ser fundat en 1982 per la família Giner Doñate amb la premissa de crear un lloc on els clients puguen desconnectar del dia a dia i gaudir de grans moments. 

De llavors ençà, ens hem especialitzat en els arrossos a la llenya i en els plats autòctons de la zona de l’Albufera elaborats amb productes frescos i de proximitat. 

Actualment, encara sota el comandament de la família Giner Doñate, seguim amb la mateixa il·lusió que el primer dia per a fer que tot aquell que ens visite isca amb un somriure de la nostra casa.   

EL NOSTRE OBJECTIU

Volem que gaudisques del meravellós paisatge en el qual ens trobem i pugues així apreciar els capvespres que el sol ens regala sota els camps i aigües de l’Albufera. Atreveix-te a tastar els nostres productes i plats i, per descomptat, gaudeix de cadascuna de les cullerades dels arrossos que oferim.   

Si en alguna cosa destaca el restaurant L’Establiment és, sense dubte, en el tracte amb el client i en el respecte al producte. Dues màximes vitals que, des de la nostra fundació, hem cuidat. El nostre objectiu és que quan ens visites et sentes com a casa i pugues oblidar-te de les preocupacions del dia a dia, encara que siga per uns instants. 

CUINA AUTÒCTONA

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES?

FES LA TEVA RESERVA

Pots reservar la teva taula trucant a l'+34 961 62 01 00, o fent clic al botó de la part inferior, també pots veure on ens trobem fent clic al botó «Com Arribar».

Vine a gaudir de l'experiència de l'Establiment, T'esperem!

© 2021 Establiment. Tots els Drets Reservats.
Digitalitzat per AUREO DIGITAL.